N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Chique bonbondoosjes bij GVO packaging

Zoekt u een betrouwbare partner voor het ontwerpen en bedrukken van bonbondoosjes? Bij GVO packaging kunt u terecht voor speciale banketverpakkingen, waaronder bonbondoosjes en taartdozen. De doosjes zijn veelal voorzien van een glanslaagje of van een feestelijke bedrukking.

Tevens zorgt een speciale vouwlijn, in combinatie met een stans ervoor dat u de bonbondoosjes op een sierlijke manier kunt dichtvouwen. Bonbons worden doorgaans gegeven tijdens een feestelijke aangelegenheid. Bijvoorbeeld tijdens Moederdag of voor een verjaardag. Het liefst wilt u dan ook bijzondere verpakkingen aan uw klanten of aan de consument aanbieden.

GVO packaging is uw partner voor bonbondoosjes op maat

GVO Packaging is gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen van vouwkarton en helpt u met uw verpakkingsvraagstuk. Bij ons vindt u alles onder één dak: prepress, vormgeving, drukken, digitaal drukken, nabewerken en packaging/display’s. Ons team is oplossingsgericht en werkt graag aan een innovatieve verpakkingsoplossing op maat. GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers te Ede. Wilt u een verpakking waarmee uw onderneming zich onderscheidt, dan kan GVO packaging u met kennis van de mogelijkheden én de beperkingen op weg helpen. Hiervan uitgaande zorgen wij voor de optimale combinatie van ontwerp, papierkeuze, bedrukking en de nabewerking. Wanneer het tekenwerk gereed is wordt er eerst een sample gemaakt voor een test in de praktijk. Nadien weten we of de sample naar wens is en wordt uw verpakking in productie genomen.

Mogelijkheden voor bonbondoosjes bij GVO packaging

Wilt u meer informatie over onze slimme verpakkingsoplossingen voor uw bonbondoosjes? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 54 40 30 of stuur een e-mail naar info@gvo.nl. GVO packaging denkt graag met u mee. Wenst u gestandaardiseerde verpakking voor uw bonbons, dan verwijzen wij u graag door naar onze andere website: doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl