N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Innovatieve cosmetica verpakking op maat bij GVO packaging

Voor innovatieve cosmetica verpakkingen op maat bent u bij GVO packaging aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan luxe verpakkingen, maar ook aan speciale verpakkingen voor limited editions. U kunt bij ons terecht voor een volledige verpakkingsoplossing; van ontwerp tot nabewerking.

Commerciële cosmetica verpakking van GVO packaging

Bij cosmetica verpakkingen is het van belang dat – ondanks dat de verpakking dermate klein is – er toch veel informatie op het doosje verwerkt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld om de ingrediënten van een product. Een verpakking voor een lippenstift, parfum of mascara dient daarnaast commercieel te zijn en aan te sporen tot verkoop. Hierdoor valt uw product op in de schappen.

Wat kan GVO packaging voor u betekenen?

GVO packaging is een betrouwbare partner op het gebied van innovatieve verpakkingsoplossingen. Hierbij bieden wij maatwerk. Onze specialisten denken in creatieve oplossingen en weten de grenzen van de verpakkingsindustrie op te zoeken, waardoor de mogelijkheden uitstekend benut worden. Binnen deze kaders wordt er op persoonlijke en betrokken wijze aan een slimme cosmetica verpakking gewerkt. Het vervaardigen van hoogwaardige grafische producties, welke uitstekend passen bij de klantwens, is van ons van groot belang. Van onze specialisten kunt u een innovatieve kijk op uw ideeën verwachten, met oog voor detail.

Advies omtrent cosmetica verpakkingen

Wenst u een vrijblijvend advies van één van onze specialisten of heeft u een (technische) vraag over cosmetica verpakkingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl.

Wanneer u een gestandaardiseerde cosmetica verpakking wenst verwijzen wij u graag naar onze website doosjesdeal.nl. Bij doosjesdeal.nl kunt gemakkelijk en snel een online bestelling plaatsen.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl