N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

GVO packaging: uw drukkerij voor verpakkingen op maat

GVO packaging is een betrouwbare partner op het gebied van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. U kunt bij ons terecht voor bedrukte bonbondoosjes en sieradendoosjes van vouwkarton, maar ook voor snoep- of koekwikkels. Naast dat wij ons profileren als drukkerij voor verpakkingen kunt u ons tevens raadplegen voor het ontwerp en de nabewerking. Als verpakkingspartner nemen wij u graag het gehele proces uit handen. In ons brede klantenbestand vindt u onder andere eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus.

Verpakkingen drukkerij voor maatwerk

Schakelt u een drukkerij voor uw verpakkingen in, dan is het van belang dat er rekening wordt gehouden met uw wensen. Wilt u dat uw product opvalt in de schappen? Wij zorgen ervoor dat uw verpakking een commerciële uitstraling krijgt. Hierbij kunt u denken aan een prachtige glansafwerking. Meer informatie over de mogelijkheden betreft de afwerking en de nabewerking kunt u hier vinden.

GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. te Ede. Binnen de grafische industrie heeft GVO een specialisme: verpakkingsdrukwerk. Hoogstaande grafische oplossingen staan centraal. Daarnaast staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oog voor detail hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn bekend met de mogelijkheden én de beperkingen, waartussen naar een ideale oplossing wordt gezocht. Is het tekenwerk afgerond, dan gaan we aan de slag met het produceren van de sample. Vervolgens gaat uw verpakking in productie en kan GVO packaging u een uitstekend eindproduct leveren.

Drukkerij voor verpakkingen op maat

Wilt u een drukkerij voor verpakkingen inschakelen of heeft u een technische vraag? U kunt ons per telefoon (0318 – 54 40 30) of per mail (info@gvo.nl) bereiken. Onze specialisten staan u graag te woord. Kijk voor ons gestandaardiseerde aanbod op doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl