N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Food verpakkingen met folielaag op maat bij GVO packaging

GVO packaging verzorgt veel food verpakkingen met onder andere een folielaag, zoals koek- en snoepverpakkingen. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen in kleine oplages of in middelgrote oplages. Wij voorzien u van het juiste advies als het gaat om materiaalkeuze en het ontwerp van uw food verpakking. Ook in de afwerking kunt u een deskundig advies verwachten. Het gehele proces kunt u aan ons toevertrouwen. Food verpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom zullen wij u eerst een toelichting geven over de mogelijkheden bij GVO packaging.

Waarin onderscheidt GVO packaging zich?

Wenst u een betrouwbare partner op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen, dan bent u bij GVO packaging aan het juiste adres. U vindt bij ons alle specialismen onder één dak. Al vier generaties lang heeft B.V. ervaring in de grafische industrie. U kunt van ons een vakkundig, maar ook zeker een persoonlijk en betrokken advies verwachten. Door jarenlange ervaring zijn onze specialisten op de hoogte van de mogelijkheden in de verpakkingsbranche. Ook de beperkingen kunnen duidelijk worden aangegeven.

Food verpakkingen op maat

Heeft u specifieke wensen aan uw food verpakking op maat? Aan de hand hiervan zorgen onze tekenaars voor een technische tekening. Is de tekening van uw verpakking gereed, dan wordt er een sample in productie genomen. Wanneer de sample aan uw verwachtingen voldoet gaat uw food verpakking geheel in productie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring zijn wij op de hoogte van de geldende richtlijnen in de verpakkingsbranche. Hierdoor kunt u altijd een innovatieve verpakkingsoplossing van GVO packaging verwachten.

Offerte voor uw foodverpakking op maat

Wilt u een offerte aanvragen voor een food verpakking op maat of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 54 40 30 of mailen naar info@gvo.nl.

Meer weten over ons gestandaardiseerde aanbod? Ga naar doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl