N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Kartonnage drukkerij en verpakkingsspecialist: GVO packaging

Wenst u in contact te komen met een kartonnage drukkerij? GVO packaging kan u voorzien van duurzame food- en cosmeticaverpakkingen. Denk hierbij aan bonbondoosjes, snoep- of koekwikkels. Onze specialisten draaien hun hand niet om voor een uitdaging. Wij ondersteunen u bij het technische ontwerp, de keuze van het materiaal en de afwerking. Ongeacht of het om een kleine of een middelgrote oplage gaat, wij nemen u het gehele druk- en afwerkproces uit handen.

Wat maakt GVO packaging een betrouwbare partner?

Als onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. bieden wij u alle specialismen onder één dak. Onze service stopt niet bij de productie van verpakkingen, maar gaat veel verder dan dat. Onze ontwerpers zorgen voor een doeltreffend ontwerp. Het materiaal, de kleuren, de afwerking.. aan alles wordt gedacht.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het bedenken en creëren van de juiste verpakkingsoplossing. Zoekt u een kartonnageoplossing, dan doen wij graag net dat ene stapje extra voor onze klant. GVO packaging zorgt ervoor dat uw verpakkingsoplossing past bij uw organisatie en dat zowel de uitstraling als de functionaliteit voldoen aan uw verwachting. Van onze specialisten kunt u een treffend advies op maat verwachten.

Uw kartonnage drukkerij: GVO packaging

GVO drukkers & vormgevers voorziet haar partners al generaties lang van trefzekere grafische oplossingen. Wij beschikken over een tal van machines waarmee wij uw verpakking kunnen voorzien van de juiste afwerking. Wenst u een samenwerking aan te gaan met een ervaren kartonnagebedrijf, dan bent u bij GVO packaging aan het juiste adres.

Offerte van onze kartonnage drukkerij

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u weten wat wij als kartonnage drukkerij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0318 – 54 40 30 of stuur een e-mail naar info@gvo.nl.

Meer weten over ons gestandaardiseerde aanbod? Ga naar doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl