N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Luxe verpakkingen op maat bij GVO

Wat betreft luxe verpakkingen en dozen bieden wij u een scala aan mogelijkheden. GVO packaging is gespecialiseerd in het (technisch) ontwerpen en vervaardigen van duurzame verpakkingen. Bij luxe verpakkingen en dozen denkt u bijvoorbeeld aan een glanzende afwerking of een unieke verpakking met een bijzondere vouw. Onze specialisten voorzien u van een deskundig advies en zijn op de hoogte van de vele mogelijkheden.

Specialist in luxe verpakkingen

Bij GVO packaging kunt u uitstekend terecht voor luxueuze verpakkingen. Denk hierbij aan cosmetica– of bonbondoosjes. GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers. Al generaties lang ondersteunen wij een verscheidenheid aan organisaties met onze grafische oplossingen.

Onze kennis en passie voor het vak maakt GVO packaging een betrouwbare partner. Binnen ons enthousiaste team werken onze specialisten dagelijks aan verschillende slimme verpakkingsoplossingen. We denken mee met de klant en van groot belang dat elke luxe verpakking iets bijzonders heeft. Natuurlijk dient een verpakking altijd functioneel te zijn en te voldoen aan een aantal standaard eisen.

Naast dat onze specialisten de mogelijkheden benutten die er zijn, werken we binnen bepaalde kaders. Dit gebeurt zonder dat er in beperkingen wordt gedacht. Onze experts zorgen voor de optimale match tussen het ontwerp, het papier, de bedrukking en de nabewerking. In onze studio produceren wij een sample, waarna we pas weten dat uw luxe verpakking goed is.

Meer informatie over luxe verpakkingen

Wilt u een luxe verpakkingsoplossing? Neem contact met ons op via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl. Onze specialisten bespreken de mogelijkheden graag met u door.

Bent u benieuwd naar ons gestandaardiseerde aanbod? Bekijk onze website doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl