N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Papier stansen: de mogelijkheden bij GVO packaging

Wilt u papier stansen en wilt u hier een betrouwbare specialist voor inschakelen? GVO packaging beschikt over zeer precieze laserstansen, waardoor elk – hoe minuscuul ook – klein figuur in papier gestanst kan worden. Het stansen van papier is een precisiewerkje. Wij kunnen uw papieren of kartonnen verpakkingen stansen.

GVO packaging beschikt over een groot machinepark, waaronder een moderne vlakstansmachine. Met deze machine kunnen wij uw doos op efficiënte wijze uit het drukvel halen. Het papier (of de doos) is hiermee gelijk voorzien van de juiste inkepingen en vouwen. Dienen er bijvoorbeeld luchtgaatjes of andere ingangen in de doos te zitten, dan kunnen wij dit op professionele wijze in het papier stansen.

Wij verzorgen het stansen en rillen van papier en vouwkarton tot een dikte van 1 mm veelal in kleine en middelgrote oplages maar kunnen tot 72 x 102 ook in grotere oplages voor uw afwerken.

Daarnaast kunnen we op 60 x 82 formaat ook vlakstansen en in dezelfde doorgang separeren. Met onze expertise in het vervaardigen van stansmessen adviseren wij graag voor de meest optimale productiewijze.

Is uw eindproduct een verpakking? Met onze vouwplakmachine bieden wij de mogelijkheid tot het langsnaad plakken van vouwkarton tot 1 mm, ook voor de complexere verpakkingen met autolock-bodem en onder andere sleeves.

Een greep uit de grafische producten waarvan wij de afwerking verzorgden: presentatiemappen, tabbladen, tafelkaarten, deur- of fietshangers, kofferlabels, ticketmapjes, doosjes en andere verpakkingen of vensters in omslagen.

Laserstansen van papier

Met lasertechniek is het mogelijk om iedere gewenste vorm te snijden of te branden in diverse materialen zoals papier, karton, leer, hout, stof. In alles eigenlijk.

Bij het gebruik van deze techniek is een stansmes overbodig, en dat is kostenbesparend. Maar ook waar een kleine detailweergave van een stansmes niet mogelijk is kent de lasertechniek een vrijwel onbeperkt detailniveau.

Alhoewel laseren doorgaans wordt toegepast voor snijden van materiaal kan dit ook worden toegepast om te frezen (arceren/graveren). Hierbij wordt het materiaal op de oppervlakte geraakt maar niet er doorheen. Bij dikkere materialen kunnen zo ook meerdere laagdieptes worden gecreëerd en daarmee een 3D effect. Een zeer bijzondere wijze van bijvoorbeeld omslagveredeling of een echt bijzondere tag of uitnodiging.

Twijfel over de geschiktheid van het materiaal i.c.m. deze afwerkingsmethode? Ieder materiaal heeft zo zijn eigenschappen, daarom maken wij altijd een proef. En onze specialisten helpen en adviseren u graag bij het maken van de benodigde bestanden.

Wat kan GVO packaging nog meer betekenen naast het stansen van papier?
GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. te Ede. GVO heeft al meer dan vier generaties ervaring binnen de grafische industrie. Een specialisme is het bedenken, creëren en produceren van slimme en efficiënte verpakkingen. Voor elk product bieden wij een verpakkingsoplossing op maat. Een belangrijke doelstelling is het vervaardigen van hoogwaardige grafische producties. Uiteraard dient de verpakking aan elke specifieke klantwens te voldoen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, waarbij we binnen bepaalde kaders zullen werken. GVO packaging is en betrouwbare en innovatieve partner. Altijd met aandacht voor detail.

Wie zijn onze klanten?

Naast eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus vindt u onze concullega’s in ons klantenbestand. Zij zien ons als de specialist, een vraagbaak en leverancier van vouwkarton. GVO packaging is uw verpakkingsspecialist.

Wilt u meer informatie over het stansen van papier?

Heeft u vragen over papier stansen of wilt u meer informatie over onze verpakkingsoplossingen? Neem contact met ons op via 0318 – 54 40 30 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord!

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl