N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Sieradendoosjes bij GVO packaging

GVO packaging helpt u bij het ontwerp van sieradendoosjes. Een sieradendoosje is bijzonder en is daardoor vaak voorzien van een speciale afwerking. Om ervoor te zorgen dat een ring, armband of ketting in goede staat zijn/haar nieuwe eigenaar zal bereiken, is het van belang dat er een extra bescherming in de verpakking wordt toegevoegd. Denk hierbij aan een zacht kussentje. Hierdoor zal het sieraad niet verschuiven of vervormd raken. Ons team van specialisten denkt in mogelijkheden, maar zal daarin binnen bepaalde kaders werken.

Binnen de mogelijkheden en beperkingen wordt een passende verpakkingsoplossing geboden. We zoeken de perfecte match tussen het ontwerp, de keuze voor het papier, de bedrukking en de nabewerking. Wanneer de studio gereed is met het tekenwerk, worden de sieradendoosjes in productie genomen. Hieruit volgt eerst een sample, welke we uiteraard eerst aan u laten zien. Vervolgens weten we zeker dat het in orde is en gaan we voor u aan de slag.

Sieradendoosjes op maat

GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers te Ede. Al vier generaties lang is GVO een betrouwbare partner in de grafische industrie. Wij beschikken over verschillende offsetdruk- en digitale printmachines. Afhankelijk van de gewenste oplage en drukformaat bieden wij op deze manier altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Bij GVO packaging bieden we een tal van afwerkingsmogelijkheden, zoals een laklaag of laminaat. Sieradendoosjes zijn vaak voorzien van zo’n prachtige laklaag of laminaat. Wilt u een nog specifiekere afwerking zoals braille, dan bieden we de mogelijkheid om uw verpakking te stansen.

Sieradendoosjes bestellen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sieradendoosjes? Bel ons voor meer informatie op 0318 – 54 40 30 of mail naar info@gvo.nl.

Standaard sieradendoosjes bestellen? Bekijk ons gestandaardiseerde aanbod op doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl