N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Sulfaatkartonverpakkingen

Wilt u verpakkingen laten maken van sulfaatkarton? Dit karton is houtvrij en is gemaakt van sulfaatcelstof uit naaldhout. Sulfaatkarton is buitengewoon stevig en is daarnaast voorzien van een FSC certificering. Dit type karton wordt veelvuldig gebruikt voor de productie van stevige verpakkingen. Wenst u een partner welke u ondersteunt bij een efficiënte verpakkingsoplossing? GVO packaging biedt een totaaloplossing op maat, waarbij rekening wordt gehouden met uw eisen, wensen, budget en het tijdspad.

Verpakkingen van sulfaatkarton bij GVO packaging

Onze specialisten werken binnen de eindeloze mogelijkheden en de beperkingen waarbinnen een passende verpakkingsoplossing wordt geboden. GVO packaging zorgt voor een optimale match tussen het ontwerp, het papier, de bedrukking en de nabewerking. Is het tekenwerk in de studio gereed, dan produceren we een sample voor een praktijktest. Is dit helemaal naar wens? Dan gaat de gehele batch in productie.

Onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V.

GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. te Ede. Al vier generaties lang is GVO een betrouwbare partner in de grafische industrie. GVO biedt een breed scala aan ontwerp-, productie- en afwerkingsmogelijkheden. Daarbinnen hebben we een specialisme op het gebied van verpakkingsoplossingen. Bij elke productie hebben we de doelstelling om hoogwaardige grafische producties te verzorgen. Ons team van specialisten is persoonlijke en betrokken, met oog voor detail. Aan elke order gaat een stukje productontwikkeling vooraf.

Welke klanten heeft GVO packaging?

Naast eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus vindt u ook concullega’s in ons brede klantenbestand. GVO packaging is de specialist, een vraagbaak en ook ‘gewoon’ leverancier van vouw- en sulfaatkarton(verpakkingen).

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl