N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Verpakking bedrukken bij de specialist

Wilt u het bedrukken van uw verpakkingen uitbesteden aan een betrouwbare en ervaren verpakkingsdrukkerij? GVO packaging is de specialist in verpakkingsoplossingen, en dat al vier generaties lang. Wij voorzien u van een technisch ontwerp en helpen u bij de juiste keuze van het materiaal. Vervolgens zorgen wij voor de vervaardiging en een perfecte nabewerking. Deze specialismen zijn gebundeld onder één dak. Wij bedenken slimme oplossingen voor uw verpakkingsdrukwerk, waarbij aandacht voor detail hoog in het vaandel staat.

Verpakking laten bedrukken met de juiste afwerking bij GVO packaging

GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. in Ede. Al meer dan vier generaties lang is GVO een betrouwbare partner in de grafische industrie. Wij beschikken over verschillende offsetdruk- en digitale printmachines. Voor zowel kleine als middelgrote oplages kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. We bieden verscheidene afwerkingsmogelijkheden, zoals een UV-spot, een preegstempel of een foliestempel.

Wenst u een nog specifiekere afwerking, dan kunnen we uw verpakking laserstansen. Ons werk stopt niet bij het bedrukken van uw verpakking, ook de afwerking kunt u geheel aan GVO packaging toevertrouwen.

Betrouwbare verpakkingsdrukkerij

De mogelijkheden binnen onze verpakkingsdrukkerij zijn eindeloos. Ons team van specialisten kennen de mogelijkheden, maar ook de beperkingen waarbinnen een passende verpakkingsoplossing geboden moet worden. Dit zorgt voor een ultieme match tussen de creatie, het gebruik van het papier, de bedrukking en de nabewerking. Is het tekenwerk in de studio gereed, dan nemen we een sample in productie. Na uw (en onze) goedkeuring nemen we de gehele batch in productie.

Verpakkingsdrukwerk bestellen of wilt u meer informatie?

Wilt u met ons in gesprek over uw verpakkingsoplossing? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0318 – 54 40 30 of stuur een mail naar info@gvo.nl.

Voor ons gestandaardiseerde aanbod kunt u kijken op doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl