N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Verpakking laten ontwerpen door GVO packaging

Een verpakking ontwerpen is een vak apart. Bent u op zoek naar de beste verpakkingsoplossing voor uw product? Als onderdeel van GVO drukkers en vormgevers B.V. zorgt GVO packaging voor een op maat gemaakte verpakkingsoplossing. Vier generaties lang heeft GVO drukkers & vormgevers B.V. ervaring binnen de grafische industrie.

Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om verpakkingen ontwerpen (grafisch ontwerp), de productie en de uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden. Vanuit onze eigen studio gaan we aan de slag met het tekenwerk. Vervolgens wordt er een sample geproduceerd. Is deze geheel naar wens, dan wordt uw gehele order in productie genomen.

Verpakking op maat bij GVO packaging

Met oog voor detail en aandacht voor uw specifieke wensen zorgen wij graag voor een unieke verpakking op maat. Onze specialisten zijn uiteraard bekend met de eindeloze mogelijkheden en de beperkingen in de verpakkingsindustrie. Een verpakking op maat heeft zo zijn eigen specifieke eisen, wensen, budget en tijdspad. GVO packaging biedt verpakkingsoplossingen voor verschillende branches zoals de cosmetica– en foodindustrie en retail. Ook voor displays en productpresentatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Afwerkingsmogelijkheden bij GVO packaging

GVO drukkers & vormgevers B.V. beschikt over verschillende offsetdruk- en digitale printmachines. Zowel kleine als middelgrote oplages worden met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding geproduceerd. We bieden een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden, van UV spot tot een laklaag of laminaat. Wij kunnen uw verpakking op maat tevens van een specifieke afwerking zoals braille codering voorzien.

Verpakking laten ontwerpen? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze verpakkingen op maat? Neem gerust contact op met ons via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl. Benieuwd naar ons gestandaardiseerde aanbod? Kijk op doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl