N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Verpakkingsspecialist inschakelen? GVO packaging helpt u graag

Bent u op zoek naar een betrouwbare verpakkingsspecialist? Al vier generaties heeft GVO drukkers en vormgevers B.V. ervaring in de grafische industrie. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat uw verpakking aan uw wensen voldoet en daarnaast aantrekkelijk is voor het oog. U kunt ons verpakkingsbedrijf inschakelen voor het ontwerpen, vervaardigen en afwerken van uw verpakking. Ons team beschikt over vakkennis en is op de hoogte van de mogelijkheden én de beperkingen in de verpakkingsindustrie.

Verpakkingsbedrijf: van ontwerp tot nabewerking

Bij elke productie is het onze doelstelling om hoogwaardige grafische producties te vervaardigen. Uiteraard passend bij de wensen, eisen, het budget en het tijdspad. GVO packaging zoekt de optimale match tussen het ontwerp, het papier, de bedrukking en de nabewerking. Wanneer het tekenwerk in de studio gereed is vervaardigen we een sample. Deze testen we, waarna we kijken of deze geheel naar wens is. Als ervaren verpakkingsproducent gaan we pas aan de slag met de productie van de batch.

Verpakkingsproducent voor verschillende branches

GVO packaging is een ervaren verpakkingsproducent en biedt verpakkingsoplossingen voor onder meer de cosmeticabranche en de gezondheidszorg, retail en de foodindustrie. Denk hierbij aan een display op de toonbank of aan bonbon- en banketdozen. Wij produceren voornamelijk verpakkingen van vouwkarton. Vouwkarton biedt vele mogelijkheden, is duurzaam en gebruiksvriendelijk.

GVO packaging is uw verpakkingsspecialist

GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. en is al vier generaties gevestigd in Ede. Ons team van specialisten heeft een schat aan ervaring en passie voor het vak, waardoor wij slimme verpakkingsoplossingen bedenken en creëren. Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl.

Neem ook eens een kijkje op doosjesdeal.nl voor ons gestandaardiseerde aanbod.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl