N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Vouwkartonnage: GVO packaging is uw specialist

Wenst u een betrouwbare partner op het gebied van vouwkartonnage? Wij bieden een veelzijdig aanbod aan vouwkartonproducties en voorzien u graag van de juiste verpakkingsoplossing. GVO packaging ondersteunt u bij het ontwerp, de materiaalkeuze, de vervaardiging en de nabewerking. Deze specialismen kunt u onder één dak vinden bij GVO drukkers en vormgevers B.V. te Ede.

Al vier generaties is GVO drukkers en vormgevers B.V. een betrouwbare partner in de grafische sector. Wij beschikken over diverse offsetdruk- en digitale printmachines en voorzien u graag van een slimme verpakkingsoplossing.

Afwerking van vouwkarton

Zowel voor kleine als middelgrote oplages bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We bieden een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een preeg- of foliestempel, een laklaag of een laminaatafwerking. Ook specifieke afwerkingen zoals braillecode kunnen we op uw verpakking laserstansen. Kortom: GVO packaging is uw partner op het gebied van vouwkartonnage.

Vouwkartonnage in vertrouwde handen bij GVO

Onze specialisten zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor vouwkarton, maar weten slim om te gaan met de beperkingen. Het materiaal is duurzaam en erg gebruiksvriendelijk. Dit geldt voor zowel de producent als de eindgebruiker. GVO packaging zorgt voor een optimale match tussen het ontwerp, het papier, de bedrukking en de nabewerking. Is het tekenwerk gereed in de studio, dan wordt een sample geproduceerd. Is dit geheel naar wens? Dan gaat uw verpakking van vouwkarton pas écht in productie.

Meer weten over vouwkarton?

Wilt u meer informatie over vouwkarton of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl. Wij voorzien u graag van een passende vouwkartonoplossing.

Benieuwd naar ons gestandaardiseerde aanbod? Ga naar doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl