N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Wie we zijn

GVO Packaging is een onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. in Ede. Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat al 4 generaties ervaring heeft binnen de grafische industrie. Vanuit een familieachtergrond wordt het geleid door Alje Tamminga en zijn neef Marco Kolk, beide grafische zwaargewichten. Zij geven leiding aan zo’n 35 medewerkers en bedienen klanten in het hele land en daarbuiten.

GVO drukkers & vormgevers B.V. biedt een breed scala aan grafische ontwerp, productie en afwerkingsmogelijkheden en heeft daarbinnen een specialisme op het gebied van verpakkingsoplossingen. Bij al onze producties is de doelstelling om hoogwaardige grafische producties te vervaardigen passend bij de specifieke klantwens. GVO is daarbij een flexibele innovatie partner is, persoonlijk en betrokken, met aandacht voor detail.

Immers, aan iedere nieuwe order gaat een stukje productontwikkeling vooraf.

Onze klanten

GVO Packaging is uw verpakkingspartner. In het klantenbestand vindt u naast eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus ook onze concullegae. Voor hen is GVO Packaging de specialist, een vraagbaak en gewoon leverancier als het om vouwkarton gaat.

ISO Gecertificeerd

GVO Drukkers & Vormgevers is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. 

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen om onze processen te borgen. De norm toetst daarnaast op van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Als klant biedt u dit zekerheid ten aanzien van proces en eindproduct.

Het ISO 14001 certificaat sluit aan bij MVO standaarden en een circulaire economie. En zeker omdat de grafische industrie veelal werkt met milieu belastende (vloei)stoffen en afvalstromen acht GVO Drukkers & Vormgevers het van essentieel belang de organisatie en het milieubeleid steeds te toetsen en strak na te leven. Dit certificaat toont aan dat betreffende processen in onze organisten geborgd zijn. We nemen zo een ‘groene’ positie in binnen de keten.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl