N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Wie we zijn

GVO Packaging is een onderdeel van GVO drukkers & vormgevers B.V. in Ede. Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat al 4 generaties ervaring heeft binnen de grafische industrie. Vanuit een familieachtergrond wordt het geleid door Alje Tamminga en zijn neef Marco Kolk, beide grafische zwaargewichten. Zij geven leiding aan zo’n 35 medewerkers en bedienen klanten in het hele land en daarbuiten.

GVO drukkers & vormgevers B.V. biedt een breed scala aan grafische ontwerp, productie en afwerkingsmogelijkheden en heeft daarbinnen een specialisme op het gebied van verpakkingsoplossingen. Bij al onze producties is de doelstelling om hoogwaardige grafische producties te vervaardigen passend bij de specifieke klantwens. GVO is daarbij een flexibele innovatie partner is, persoonlijk en betrokken, met aandacht voor detail.

Immers, aan iedere nieuwe order gaat een stukje productontwikkeling vooraf.

Onze klanten

GVO Packaging is uw verpakkingspartner. In het klantenbestand vindt u naast eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus ook onze concullegae. Voor hen is GVO Packaging de specialist, een vraagbaak en gewoon leverancier als het om vouwkarton gaat.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl