N

Uw innovatie partner

Deskundig en betrokken

Ontwikkeling en ontwerp

Wikkels laten maken

Wilt u een wikkel op maat laten maken? U kunt hierbij denken aan een snoep- of koekwikkel. Wij helpen u graag bij het ontwerp van de verpakking en kunnen u daarnaast adviseren bij de materiaalkeuze, de vervaardiging en de nabewerking van uw wikkel. GVO packaging is uw partner in het vinden van een slimme en efficiënte verpakkingsoplossing.

Verpakking met commerciële en grafisch vormgegeven wikkel

Bij GVO packaging vindt u alle kennis onder één dak. GVO packaging is onderdeel van GVO drukkers en vormgevers B.V. te Ede. Vier generaties lang is GVO drukkers en vormgevers B.V. een betrouwbare partner in grafische oplossingen. Wij ontwerpen en produceren uiteenlopende verpakkingen, waaronder wikkels voor koek- en snoepverpakkingen. Hierbij is het belangrijk dat de wikkel het product beschermen én verkopen. GVO packaging zorgt voor een commerciële en slim vormgegeven verpakking. Daarnaast staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Op de wikkel staat bijvoorbeeld hoe de verpakking moet worden opgemaakt. U kunt van onze specialisten een gedegen advies en een oog voor detail verwachten.

Verpakking met wikkel laten maken bij GVO packaging

Bij het maken van een wikkel komt een hoop kijken. GVO packaging beschikt over verschillende offsetdruk- en digitale printmachines. Voor zowel kleine als grote oplages bieden wij de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn op de hoogte van de geldende richtlijnen in de verpakkingsindustrie. Zowel de mogelijkheden als de beperkingen worden in acht genomen, waardoor u zeker weet dat uw wikkel aan de regels voldoet.

Meer informaties over wikkels

Een verpakking met wikkel laten maken bij GVO packaging? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons contacteren via 0318 – 54 40 30 of info@gvo.nl. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Bent u benieuwd naar ons gestandaardiseerde aanbod? Ga naar doosjesdeal.nl.

Kom direct in contact

Onze moeder organisatie Gelderse Vallei Offset; een all-round drukkerij in het hart van Gelderland.
www.gvo.nl

Onze online verpakkingsproducten; voor kleine oplages en doe-het-zelf online opmaak.
www.doosjesdeal.nl

Onze proefschriften winkel; al decennia lang de universitaire standaard!
www.proefschriften.nl